ABOUT US

Personlig Träning

Personlig träning är precis som du vill att den ska vara. Energifylld, stärkande och mätbar. Vi anpassar oss efter ditt behov och livssituation.

Jenny Ström Öberg

Hälsa och träning har varit en självklar del av Jennys liv – en livsstil sedan barndomen. 
När hon 2012 gick från super stark och snabb till svag och orkeslös behövde hon hitta en hållbar förändring. Det tog lång tid att acceptera, förstå och hitta tillbaka till ett liv där hon kände sig som sig själv igen. Många bakslag på vägen, en stark vilja som ofta tog över, som körde järnet och inte lyssnade inåt. 
Tack vare yogan har jag hittat en väg som funkar för mig. Jag lyssnar inåt på riktigt och har lärt mig mina signaler när kroppen säger till mig att stanna upp och ta det lite lugnt. Att få dela med mig av yogan och träning och få så mycket tillbaka av mina grupper är fantastiskt.
Jenny har drivit eget inom träning och hälsa sedan 2007. Hon har med glimten i ögat och ett positivt ledarskap fått sina kunder till livstilförändringar och en tro på sig själva att de kan träna och kan förändra inifrån och ut.
Hon är personlig tränare (PT-skolan internationell licensering 3 steg), coach (Leap Frog), Hatha (200H Täbyyogaskola) & Ashtangayogalärare (200H MM Yogastudio), arrangerar egna träningsresor och älskar att vandra, springa och cykla – gärna i skogen

Eleonor Dalhäll

Löputbildare och PT inom löpstyrka. 


Utbildad inom alla olika typer av löpning med en specialisering inom trail. Jag har en trailledarutbildning och leder grupper på löparresor både i Sverige och utomlands.

Utbildad inom en rad olika utbildningar om den funktionella kroppen.

Biomedicinare i grunden och älskar beroendelära.

Jag har tre barn, en hund och är gift med Andreas. Vi bor i Sollentuna och jag driver träningsstudion Studio PEPP och är grundare av nya hälsohuset Logen Edsvik.

Jag springer för äventyren, upplevelser och kickarna. Har inte sprungit med klocka på fyra år utan springer bara på känsla (kan mina pulszoner i kroppen genom att bara känna). Dålig på att springa lopp då tävlingsjävulen sätter för mycket käppar i hjulet. Men är ute på äventyr så ofta jag bara kan.

Genom alla utbildningar jag gått och kunder jag mött har jag skapat mig en egen uppfattning om vad jag tror fungerar. Och det är definitivt inte samma sak för alla. Varje utbildning och coaching jag ger är helt unik utefter den kund jag har framför mig. Du är unik och jag lyssnar, därefter skapar vi magi tillsammans!

Det som skiljer mig från andra coacher är att jag har en förmåga att läsa av kroppens rörelse. Härifrån får vi nycklarna vi jobbar vidare med. När jag jobbar med kund jobbar jag med ett helhetsperspektiv. Jag kommer inte bara att ge dig ett löpprogram utan att jag vet att du klarar av det. Vi måste börja från basen av triangeln för att tillsammans sluta på toppen.

Ser fram emot att ta din löpning och träning till nästa nivå!

Personlig Träning

Starta med en PT-konsultation. För att se vad just du behöver. Därefter bokar ni in ett första träningstillfälle.


Pris:

1 tillfälle 950:-

5 ggr 4500:-

10 ggr 8550:-

PT - Duo

Ett fantastiskt sätt att träna på är att göra det tillsammans med någon. Din partner, din kompis, ditt syskon eller varför inte med din förälder eller barn. Att utvecklas tillsammans är underbart. 


Pris:

1200:-/gång

PT - Small Group

Vill ni träna ett mindre gäng passar detta perfekt för er. Boka in ett eller flera tillfällen och utvecklas och njut av träning tillsammans. 


Pris:

1750:- max 5 personer

PT - Studiomedlemmar

Är du medlem i Studio PEPP så får du 10 % rabatt på din personliga träning. 

Ibland behöver man en steg till för att flytta träningsnivån ytterligare. Kan vara värt en investreing för att ta sin träning vidare eller hjälp med sin målsättning eller bara njuta av 100% bara du och din PT. Det är här du ger dig det där extra.