Studions Team

Eleonor Dalhäll

Grundare och ägare av studion

Älskar livet och full fart. Spenderar de flesta av de lediga timmarna ute i naturen springandes, med MTB eller varför inte en kajak. Älskar äventyr och ser inga begänsnigar till något. 
På studion instruerar jag i Soma Move, Hiit och löpning. Traillöpning främst. Min passion är att bygga upp starka, skadefria funktionella löpkroppar för större äventyr. 

Sussie Dahl

Gruppträning

Sussie är en engagerad somainstruktör som till vardags arbetar med organisationsutveckling, marknadsföring och framtidens teknik. Utanför arbete och Studio Pepp gillar Sussie att hänga med på familjens äventyr, allt från de tre barnens idrottsaktiviteter till resor i fjällen eller utomlands med familjen. När det blir en stund över i vardagen trivs hon finfint i ett trailspår tillsammans med Eleonor.

Katti Wall Stenberg

Ashtangalärare

Katti är egen företagare och arbetar både som IT- och managementkonsult och som yogainstruktör.

atti undervisar klassisk Ashtangayoga där varje elev deltar efter sina förutsättningar.  Både nybörjare och erfarna yogautövare uppskattar hennes entusiasmerande sätt att undervisa och hur hon förmedlar sin kunskap och erfarenhet så att alla kan utvecklas i sin egen takt.

 

”Yogan ger mig fysisk och mental styrka och påminner mig hela tiden om att allt är möjligt om man är beredd att arbeta på djupet för att nå sina mål”

Ida Duque

Yogalärare

Yogan har alltid varit en plats där jag kunnat möta mig själv, vart jag än är. Yogan ger mig frihet att möta alla känslor inom mig och ära allt som är jag, och likaså du. Vare sig det är lugnare yinklasser eller mer dynamiska Ashtanga- och Rocket vinyasaklasser älskar jag att skapa utrymme för att göra de tillgänglig och inkluderande för varje enskild individ. Vi sätter prestationen åt sidan och utforskar på ett tillåtande och lekfullt sätt. Mina yogalärarutbildningar ligger således inom tre olika inriktningar i yogan; Ashtanga vinyasa yoga, Rocket vinyasa yoga och Yin yoga. Utöver mitt magiska arbete att få sprida min kärlek för yogan arbetar jag inom akutsjukvården. Är i grunden utbildad sjuksköterska och arbetar som detta inom kirurgisk akutsjukvård i kombination med ett uppdrag som biträdande vårdenhetschef. Jag känner mig så rik att vara en del av dessa två världar professionellt som har så mycket att ge varandra. Där konklusionen av de båda bidrar till möjligheten att möta varje individ utifrån ett holistiskt synsätt. Ser med värme fram emot att möta var och en av på mattan.

Therese Axberg

Gruppträning, 


Mirja Blomqvist

Yogalärare

Jag mötte yogan för första gången för drygt 20 år sedan, men började yoga ordentligt för 16 år sen då jag väntade mitt fjärde barn. Gravidyoga, mamma/babyyoga, Ashtanga, hathayoga har stått på min personliga praktisering tills jag 2015 utbildade mig till yogalärare i Global Yoga. Efter det vidareutbildade jag mig i barn- och tonårsyoga, yinyoga, restorative, gravid- och mamma/baby-yoga. Idag jobbar jag heltid som yogalärare på olika ställen i Stockholms norrort. Fritiden tillbringar jag helst i min trädgård där jag odlar både grönsaker och blommor, helst tillsammans med min sambo och mina barn. På min yoga får du både fysiska och mentala utmaningar, där vi knyter ihop kropp, sinne och själ, för att du ska hitta ditt inre ljus

Josefin Pauli

Personlig tränare och gruppträning

Josefin kombinerar arbete inom träning med konsultande inom HR. Hon är licensierad PT via Safe Education och beteendevetare från Stockholms Universitet. Träning i olika former har varit en viktig del av min vardag sedan tidig ålder och min nyfikenhet och lust till nya erfarenheter har fått mig att testa många olika träningsformer; Bollsporter, gruppträning, fighting fitness, dans, yoga, längdskidor, löpning, styrkelyft… Ja, listan kan göras lång. Den gemensamma nämnaren för alla aktiviteterna är den positiva effekten som de har haft på både min kropp och knopp. Starkare, piggare och gladare helt enkelt. Grunden i mitt tankesätt kring träning är helhet och hållbarhet med utgångspunkt i varje individ. Precis som inom många andra områden i livet så tänker jag att det finns något för var och en av oss. Det är det vi ska hitta och jag kombinerar mina erfarenheter som PT och beteendevetare för att tillsammans med varje individ hitta den bästa vägen framåt. På studion håller Josefin i Pepp Cirkel och erbjuder upplägg kring personlig träning.

Jenny Ström Öberg

Personlig Tränare

Hälsa och träning har varit en självklar del av mitt liv-en livsstil sedan barndomen. Jag arbetar som yogalärare, personlig tränare och coach. Jag trivs som allra bäst ute i naturen där jag gärna tränar själv eller med kund. Yogan gör mig stark inifrån och ut och får mig i balans. Yogan i kombination med naturen och träning är oslagbar

Irina Ivanovic

Yogalärare


Emma Mardi

Yogalärare

Kom och flöda med Emma på torsdagsmornar. Intentionen för kommande veckor kommer vara att hålla kvar i sommaren och semesterns känsla av lycka och frihet. Lokah Samastah Sukhino Bhavantu

Kristina Iritz. Hedberg

Gruppträning, pilatesinstruktör

Use this text block to enter a short description about the team member.

Jessica Norrbom

Gruppträning