AKTUELLT I STUDION.

10/12 2021


Nyårsvila


Sätt tonen för det kommande året med en nyårsvila i tre timmar tillsammans med Mirja Blomqvist. Efteråt bjuds på te, choklad och torkad frukt.

Restorative yoga
En terapeutisk form av yoga, där fokus ligger i avslappningen. Återhämtande kroppsligt, mentalt och själsligt. Med hjälp av props (filtar, bolster, klossar) avlastas kroppen och vi tillåts att landa i ett djupt, meditativt tillstånd 10-20 minuter i varje position.
Genom denna avslappning stimuleras det parasympatiska nervsystemet och vi når en fysisk och mental balans, får ett starkare immunförsvar och håller oss skadefria. Dessutom får din hjärna chans att reparera sig.
Denna workshop passar alla, från atleter, ungdomar till utmattade personer – alla som vi ge sig själv det bästa.

Mirja
Global Yoga River guide, yinyogalärare med fördjupning ”Yinyoga och TKM (traditionell kinesisk medicin)” restorative yoga, utbildad i yoga nidra, embodied flow, gravidyoga, mamma/baby-yoga och barn-/tonårsyoga. Mirja brinner för att få människor att hitta sitt inre ljus.

Tid och plats: 14.00 - 17.00, Studio Pepp, Landsnoravägen 42, Sollentuna
Datum: 6 januari 2022
Pris: 450kr för medlem, 550 kr för icke-medlem
Anmälan: Du bokar din plats genom mail till workshop@studiopepp.se. Anmälan är bindande, avbokning endast mot läkarintyg, platsen kan överlåtas till annan deltagare.

12/11 2021


Nya anställda


Vi välkomnar de två första anställda till studion. August och Elin som kommer jobba i "reception" ochta emot er några kvällar i veckan. De hjälper er gärna när de är på plats i studion.

15/11 2021


Ny ingång


Från och med måndag den 15/11 öppnar vi upp ingången på öbvre plan kortsidan av huset. Detta för att ni ska kunna få er egna plats i huset där ni kan hänga innan/efter. klassen. Här har ni en plats att hänga av er kläder och lämna väskor. Vi har också fyllt på med energi ni kan köpa innan och efter klass. Från eran "crib" kan ni sedan gå till yogasalen eller ner till träningssalen. Vatten fyller ni fortfarande på vid toaletterna. 

04/11 2021


Handla i butikerna


Det är underbart att ni vill handla i våra butiker där nere. Lite lyxigt att kunna handla VIP vid stängning:)

Nu har vi gjort det ännu enklare för er genom att slå ihop blombutiken med inredningsbutiken så ni har ett och samma swishnummer. Men det är två olika aktörer bakom, därför är det väldigt viktigt att ni skriver i meddelanderutan vad ni swishar för så att vi kan bokföra rätt produkter.