Studions PT:s

Ylva Granöö

Ylva Granöö

Personlig tränare, huvud-PT i Studio PEPP

Min drivkraft är att få hjälpa dig att upptäcka glädjen med att ha ett mer aktivt liv. Att hitta just din form av träning och motivstion.
Jag har ett stort engagemang i dig som kund och det visar sig ge ett bra resultat. Jobba frpn grunden med din rörlighet, stabilitet och styrka ger de bästa förutsättningarna till en säker och skadefri träning.
Jag har jobbat med människor allt från barn, tonåringar och seniorer i 30 år, har en lång ochgedigen erfarenhet av träningsbranchen.
Utbildningar:
Lic Personligtränare med hälsoprofil.
SAFES mobility Trainer.
MAQ- Träningsmodell för funktionell träning
Lic. GruppInstruktör i aerobic, spinning, kettlebell, core, styrka seniorträning m.m. 
Eleonor Dalhäll

Eleonor Dalhäll

Löputbildare inom Traillöpning.

Utbildad löpcoach i både asfaltslöpning och traillöpning med specialisering på löpteknik i terräng och varje individs unika rörelsemönster. Hon jobbar endast med löpkunder och personlig löputveckling. Eleonor har en certifiering som trailledare och kan ta grupper ut i naturen både i löparskor, på MTB eller SUP. Hon leder bland annat löpgrupper och löpresor för Team Nordic Trail. På sidan om bergsultrlöpningen instruerar Eleonor i löpfys, Soma Move, mobility training och Organic Bodywork. Det viktigaste för att bli en hållbar löpare och även all annan typ av prestationsinriktad konditionsträning kräver en enhetlig balanserad stark kropp vilket Eleonor arbetar mot.

Andrea Morger

Andrea Morger

Personlig tränare, Hälsocoach och Löpcoach

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Under många år har jag spelat ishockey på elitnivå. Efter min hockeykarriär har löpning blivit en stor del av min träning. Träning för mig är glädje och välmående vilket jag finner när jag tränar ute. Allt i från ett löppass i skogen eller en dag på fjället! Som coach vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. För mig är helheten viktig, jag vill att mina klienter ska bli starka inne från och ut! 

Träning ska vara roligt, det finns någon träningsform som passar för alla!

 

PRISER

 

 

 

Styrka i Logen

 

1 PT 60 min 1 125 kr

 

10 PT 8 750 kr

 

20 PT 17 000 kr

 

30 PT 24 750 kr

 

Löpning

 

1 PT 60 min 995kr

 

3 PT 2 400 kr

 

All PT bokas via mail. Skicka till info@studiopepp.se och beskriv vad du skulle behöva hjälp med så kontaktar vi dig och bokar in en träff.

 

Alla guldmedlemmar har 20 % rabatt på medlemspriset.