Studions Hälsocoacher

COACHNING

I arbetet som hälsocoacher utgår vi från ett helhetsperspektiv där vi bryr oss om olika faktorer som kan påverka din hälsa och energi som kost, träning, andning, sömn & återhämtning, miljö och hur du mentalt mår.

Coachning sker genom samtal i olika former. Vi utgår från din egen hälsa och önskemål. 

 

Vem passar coachning?

Vi brukar ibland säga, alla behöver coachning. Att då och då eller för vissa kontinuerligt få vägledning i olika frågor eller ämnen i livet kan skapa trygghet, hjälp och reflektion på många sätt. För någon kan det just vara att hitta ett sätt till sömnrutin för någon annan kan det handla om en nyckel till egen tid.

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt samtal för att testa om detta är något för dig.

 

Hur ser upplägget ut? 

Första mötet som är kostnadsfritt

30 min coachning i samtal i den form du önskar, tex. På promenad, över telefon eller sittandes i två stolar. Om du har svårt att välja blir det samtal under promenad. 

Därefter kan du välja på dessa alternativ: 

30 min coachning: 550:-

55 min coachning: 895:- 

Paket pris 10 gånger: 7995:-

Andrea Morger

Andrea Morger

Personlig Tränare och Hälsocoach

Är utbildad personlig tränare, hälsocoach och grupptränare. Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Under många år har jag spelat ishockey på elitnivå. Efter min hockeykarriär har löpning blivit en stor del av min träning. Träning för mig är glädje och välmående vilket jag finner när jag tränar ute. Allt i från ett löppass i skogen eller en dag på fjället! Som coach vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. För mig är helheten viktig, jag vill att mina klienter ska bli starka inne från och ut! 

Träning ska vara roligt, det finns någon träningsform som passar för alla!

 

Erika Sacco

Erika Sacco

Personlig Tränare och Hälsocoach

Erika trivs med att skapa sammanhang som gör människor glada. Gärna genom samtal och träning! Att vägleda genom coachning på resan genom livet är kul och spännande. Att vara med att hitta nycklar som underlättar för någon annan är lycka. Erika tror på att allt går om man vill och speciellt då med lite god vägledning på vägen. Ibland kan det också bara vara skönt att reflektera med någon man inte känner.

 Erika gillar till vardags äventyr: cyklade i sin ungdom Haparanda till Italien, idag blir det mer löpning i skog och mark och vandra med familjen. Bor just nu på en ö i Mälaren, det kan också skapa äventyr ibland. 

Erika är utbildad Hälsocoach och vidareutbildad inom Holistisk coachning, personligtränare och gruppinstruktör i core, löpning och yoga. Kan även lära ut ridning, då hon även jobbar med att driva rid-föreningen Lunk i kring för barn med specialbehov på Ekerö.

” Jag frågar mig då och då, vad behöver just jag för att må bra? Ibland, så glömmer jag bort vad det är. Juste de var en löptur eller lite mer sömn, eller nåt annat av de där viktiga komponenterna som just jag behöver för att trivas med mig själv”.  

Träning och reflektion behöver alla, jag vill gärna vara med och bidra till detta 😊  / Erika Zacco