Studio Löpning & Outdoor

Löpprogram våren 2021

Nu är det dags att fokusera på löpningen och hur du på bästa sätt kan nå dina löppmål. Detta på ett smart, skadefritt och roligt sätt. Här kan du köpa ett personligt onlineprogram helt anpassat efter dina mål och nivå du befinner dig på idag. Alla möten sker digitalt och programmet följs upp varje vecka i 12 veckor.

Oavsett nivå är detta något för dig.

Programmet  delas in i 4 block. Efter varje block går vi igenom det som känts bra och det som vi behöver förändra. Utifrån vad du vill och är van vid jobbar vi antingen pulsbaserat eller utifrån borgskalan när vi bygger intervallpassen. I programmet ingår personlig kontakt dagligen, löppass, styrkeprogram, rörlighet och målsamtal. 

Du börjar med att svara på en del frågor därefter bygger jag ett program helt annpassat efter dig och det du behöver för. att lyckas nå ditt satta mål.

Pris: 3 495 kr en möjlighet till daglig dialog. Vil du endast köpa ett program utan feedback byggt på dina svar kostar det 1495 kr

Anmäl dig till info@studiopepp.se Begränsat antal  personliga program till 10 st eftersom de är personlig feedback under hela programmets gång.

 Läs mer om din löputildare 

Traillöpning – våren 2021

Detta är för dig som vill utveckla din löpteknik i skogen eller i fjällen. Vi kommer att springa utanför elljusspår och grusvägar. För att bli bra traillöpare tränar vi på det just i skogen. När man får tips på hur man springer på ett bättre sätt blir det så mycket roligare. Hindren blir färre och glädjen blir större. Efter avslutat kurs kommer du flyga fram.

Max 6 personer per tillfälle.

När och var?
Två kurstillfällen. April och maj (se nedan) Samling vid Bögs gård.

För vem är kursen?
Denna kurs är för dig som vill utveckla din teknik i skogen. För dig som gillar att springa i skogen. För dig som har ett tydligt mål att träna mot. Det handlar inte om hur snabbt du springer eller ska springa utan enbart teknik. Men för att få ut maximalt av kursen behöver du orka springa ca 3 – 5 k idag och veta att du orkar vara aktiv i 60 min.

Vad ingår i Kursen:

o Grundläggande Trailteknik
o Backe: brant, teknisk, lång. Uppför och utför o Flowig löpning i skog
o Teknisk terräng
o Kunna läsa av terrängen
o Personlig feedback

o PDF med allt kursmaterial vi gått igenom
o Goodiebag
o Tips på kommande tävlingar, löparresor och hur ni ska tänka kring fortsatt träning och utveckling.

Instruktör: Eleonor Dalhäll

Pris: 2 495 kr för två tillfällen á 2h.

Datum:
Kurstillfälle 1: 18:e april och 25:e april

Kurstillfälle 2: 23:e och 30:e maj 

Anmälan:

info@studiopepp.se

Vem är instruktören:

Jag älskar löpning i skog och berg. Utan dessa platser hade jag inte sprungit. De skapar en tillfredställelse på alla plan och alla turer blir ett eget litet äventyr. Målet med min löpning är att alltid vara tillräckligt stark för att klara alla min kommande äventyr. Jag brinner för att springa i bergen i olika länder. Jag brinner för att leda löpargrupper i bergen. Har inte lopp som min drivkraft utan tuffare äventyr i löparskor i alla olika berg och skogar världen över. Ni kan se mer av mina äventyr och lopp på mitt Instagram: @eleonordalhall

Stand up paddle board 

I studion finns 6 stycken SUP-brädor som vi kommer att använda vid olika event under vår- sommar och sensommar. Stand Up Paddle board är en fantastisk sport där du både får träning av kroppen men även njutning av natur och vatten. Vi kommer alltid att utgå från bryggan precis nedanför LOGEN.