Om Oss

Vi som jobbar i studion har schemalagda klass både på Studio PEPP SIlverdal och Studio PEPP Logen.  Vi som jobbar i studion strävar alltid efter att ge er 100 % kvalitet på er träning. Vi vill att ni ska känna er trygga, få ut det ni önskar av er träning. Vi finns där för er.

Teamet består av engagerade, drivna och kunniga instruktörer, personliga tränare, hälsocoacher och även nära samarbeten med experter inom olika områden. Detta för att vi ska kunna erbjuda varje individ den kunskap och engagemang som krävs för att få bästa träningsresultat.

 

Team PEPP

Eleonor Dalhäll, Grundare och ägare

Löputbildare, Soma Move instruktör, Mobility Training specialist

Utbildad löpcoach i både asfaltslöpning och traillöpning med specialisering på löpteknik i terräng och varje individs unika rörelsemönster. Eleonor har en certifiering som trailledare. Eleonor är även tränare i Mobilitytraining och Endurance training. Leder bland annat löpgrupper och löpresor för Team Nordic Trail. På sidan om bergsultrlöpningen instruerar Eleonor i löpfys, Soma Move och Organic Bodywork. Det viktigaste för att bli en hållbar löpare och även all annan typ av prestationsinriktad konditionsträning kräver en enhetlig balanserad stark kropp vilket Eleonor arbetar mot.

Linn-Isabell Westerlund

Yogainstruktör, instruktör i Core

Sussie Dahl

Soma Move-instruktör

Emelie Hambrook

Diplomerad barnyogalärare samt aktiv i Skolyoga sedan 2018. Över 20 års erfarenhet av att leda barn och ungdomar i gymnastik.

Mirja Blomqvist

Yogainstruktör, akupunktör och zonterapeut

Global Yoga River guide, yinyogalärare med fördjupning ”Yinyoga och TKM (traditionell
kinesisk medicin)”, restorative yoga, yoga nidra, utbildad i embodied flow, gravidyoga,
mamma/baby-yoga och barn- och tonårsyoga. Mirja är även utbildad zonterapeut och
öronakupunktör.
Mirja brinner för att få människor att hitta sitt inre ljus.

Maria Carlsson

Nyfiken ”body worker” med lång erfarenhet av egen yoga praktik. Jag har genomgått flera utbildningar inom hatha- och yinyoga både i Sverige och utomlands. Certifierad instruktör samt Lärare inom MediYoga via MediYoga Institutet. Utbildad inom basmedicin samt Ayurveda och homeopati.

Jessica Norrbom

Personlig tränare, Soma Move-instruktör och leder utomhusträning

Fysiolog och kombinerar arbetet som forskare och lärare vid Karolinska Institutet med att jobba med träning och hälsa. Jessica är personlig tränare och Soma Move-instruktör och leder också utomhusträning.

Andrea Morger

Personlig tränare, hälsocoach, löpcoach och grupptränare. 

Träning har alltid varit en stor del av Andreasliv. Under många år spelade hon ishockey på elitnivå. Efter hockeykarriären har löpning blivit en stor del av träningen. Träning för Andrea är glädje och välmående vilket hon finner när hontränar ute. Som coach vill Andrea motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Träning ska vara roligt, det finns någon träningsform som passar för alla!

 

Kristina Iritz Hedberg

Personlig tränare, Soma Move, instruktör, Pilatesinstruktör,  Instruktör i core och cirkelpass.

På passet arbetar vi med musklergrupper som ger
ökad stabilitet och balans. De funktionella övningarna gör dig
starkare och du får bättre kroppskontroll. Coreträning bygger
en bra grund för andra träningsformer, till exempel
styrketräning, löpning och annan konditionsträning. Vi tränar
både med och utan redskap.

Nicklas Nyberg

Personlig Tränare, Grundare av Fightfys, Kickboxning

Emma Bauer

Instruktör i SOMA Move

Emma har en bred idrottbakgrund som utövare och ledare. Hon tycker att SOMA Moves är en av de bästa funktionella träningsformerna som finns – den ger oss möjlighet att kombinera intensitet, kraft och rörlighet, helt och hållet efter egen förmåga och lust! Helt enkelt perfekt träning för hela kroppen.